Biokert: P1010535 Füszerpaprika füzér (kép)

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

P1010535 Füszerpaprika füzér

Az idei évben lassan szárad.

Látta 1805 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Saját étlapomra lehet,hogy pont e fényképet tenném ha beleegyezésedet adnád....

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 14 éve

Gratulálok,ha még a tavalyi is szép és egészséges!
Én is folyamatosan örlöm a paprikámat,hogy mindig friss legyen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Jonatán!
Én az idén nem szárogatok.
A kiültetés után az első esős viharos szél mindet kidöntötte,széttépte.
Pótolni nem tudtam,mert nem tudtam helyette szerezni.
Tavalyról még van füzéren is.
Nagyon jól mutat,szép egészséges!
Üdv:Edit.

Válasz

Kormos György üzente 14 éve

Kedves Editnéni! A froclizni annyit jelent, hogy kötekedni. Te kérdezted én őszintén megmondtam. Egyébként úgy gondolom, hogy teljesen fölösleges dolog. Azt igérem, hogy képekben még a közeljövőben tartok bemutatót, mert le vagyok maradva a kerti képeim bemutatásával. Azt viszont nem ígérem, hogy nem szólalok meg. A félreértések mindíg abból adódnak, ha nem reagálunk és kultúráltan nem beszélünk ki dolgokat.
Utólag sok boldogságot kívánok Névnapod alkalmából.
Üdvözlettel: György

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 14 éve

Editnéni!
Ugyan nem én kaptam ezt az üzenetet,de azért elmondhatom,hogy a Kormos Gyuri képgalériájában nagyon szép képbemutatója is van!

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 14 éve

Szervusz Kedves Kormos György! Eszem ágában sincs senkit "froclizni" -ezt egyébként magyarul hogyan kell mondani?-! Szerintem Brokeback J. is látott már tömören felfűzött paprikát, lám, Ő nem vette zokon az ejnye-bejnye kifejezés használatát. Tudod mit? Vedd úgy, hogy én is jó tanácsként írtam, Te pedig tarts bemutatót nekünk, de csak képekben, ha lehet. Üdvözlettel: Editnéni

Válasz

C Christina üzente 14 éve

Csodálatos, hogy megszárad ebben a párás időben. :)

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 14 éve

Az idei év rendkívüli,időjárás tekintetében.Vagyis esős,párás.A paprika felfűzését nálam most különösen nem a szépsége miatt,hanem a szárítási hasznossága miatt lett ilyenné .Így jobban szárad a napon/levegőn.ha hézagos.Nem szárítóban,hanem a természetes napon szárítom inkább.Föleg ha magam részére csinálom csak..De ha igényled ,talán találok a régi fotóim között / amikor még eladásra is termeltem ,főleg külföldieknek itt a Balaton mellett/ három-,sőt négysorosan felfűzött paprikát is!Bár az sem kizárt,hogy te még különlegesebben csinálod!

Válasz

Kormos György üzente 14 éve

Szívesen fogadnánk "Editnénitől" froclizás helyett egy bemutatót paprikafüzérből. Ez a klub szerintem azért jött létre, hogy tapasztalatokat és tanácsokat adjunk át egymásnak.
Jonatán! Nagyon szép a paprikád és jó ízű lehet a végtermék.
Üdv: György

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 14 éve

Jaj nekem! Hát ezt a gyönyörű paprikát így kell felfűzni? Ejnye-bejnye-ejnye-bejnye. Na, bizony nem egészen. Milyen paprika? Erős, édes? -Ez nem paprikafűzér, hanem fonalra aggatott szép fűszerpaprika.- Üdv: Editnéni

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu