Biokert: P1010533 Készül a pörköltbe való...is (kép)

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

P1010533 Készül a pörköltbe való...is

Itt minden tiszta paprika...semmi adalék!

Látta 589 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Gulyás Zoltán üzente 14 éve

Természetesen a paprikát mag nélkül töröm és darálom.Bennem fel sem merült ennek a lehetősége,ezért nem írtam róla. A kereskedelemben is meg van határozva ,hogy mennyi max . magot tartalmazhat, mert üzemileg mindenképpen kerül bele valamennyi.
A mag a minőséget rontja. A mag az nem színező és nem ízjavító,ezért használata ott " ajánlott " ahol olcsóbban és többet akrnak értékesíteni.
A maggal darált paprika színe sárgább és nem annyira piros.

Válasz

Csernus Sándorné üzente 14 éve

Saját termésű, saját őrlésű paprika. Így az igazi!
Ettől lesz finom és gyönyörű színű az étel.

Válasz

C Christina üzente 14 éve

Köszönöm Jonatán!
Én a paprikákat mindig kimagoztam (csumáztam) majd a száraz paprika szeleteket a sütóben kicsit száritottam lassan, amig csontszáraz lett. Akkor húsdarálón ledaráltam, majd volt az a kis őrlő masinám azzal őröltem. (Most majd akkor jöhet a kávédaráló)
Kérdésem lenne hozzád, Te benne hagyod a magvakat? Halottam hogy van aki benne hagyja, de szerintem akkor nem olyan szép piros lenne, de lehet hogy más az ize is, vagy éppen értékesebb tartalom van benne? Mit gondolsz?
Üdv. Christina

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 14 éve

Elöször töröm a paprikát,mint ahogy a régi öregek csinálták. Egy régi famozsárban.Régen bizony addig csinálták ezt mig az étkezésre alkalmas volt.
De most már én alkalmazom a végén a z új technikát is,vagyis kávédarálóba teszem és egy rövid ideig még szuperfinomra örlöm.

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 14 éve

Én nem töröltem ennek a képnek a hozzászólásaiból egyet sem!
Ha igaz, /mert máshol így müködik/ akkor csak az törölheti a hozzászólást aki felrakta a képet! Ez akkor szokott aktuálissá válni,ha sértő a hozzászólás a számára.
Három kép van fenn a füszerpaprikámról...talán a másikaknál megtalálod amit keresel.
Ha nem...akkor én is tanácstalan vagyok.

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 14 éve

Na látod, Kedves Jonatán? Így már igazi. BIO. Gratulálok szívből. Tényleg. Tudod, van nagyon kedves ismerősöm, aki a levegőn való szárítás után a paprikát beviszi a szárító épületébe, jól kiszárítja, majd leszárazza, kicsumázza, - mag sem mehet bele-. Mindezek után őrli meg. Édeset, csípőset külön-külön, s ha félédeset kérünk, megfelelő arányban összekeveri, átszitálva kapjuk meg. 5*............................................................................................. MÁS: !!!!! Nem tudod, hogy ki törölte ki erről az oldalról az előző hozzászólásaimat? Nem engedélyeztem senkinek, hogy az írott véleményemet eltüntesse. Pá: Editnéni

Válasz

C Christina üzente 14 éve

Gyönyörű szine van. Mivel őrlöd? Áruld már el légyszives. Jövőre nekem is kellene csinálnom. Üdv Christina

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 14 éve

Ime Edit néni!
Nem más csinálja,nem más őrli a paprikámat!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu