Biokert: pitypang palacsintatésztában (kép)

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1968 fő
  • Képek - 3780 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 465 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1968 fő
  • Képek - 3780 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 465 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1968 fő
  • Képek - 3780 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 465 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1968 fő
  • Képek - 3780 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 465 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

pitypang palacsintatésztában

Ez az az étek amit minden évben ilyenkor kora tavasszal, szoktam késziteni. Nagyon szeretem. Sóval szoktam picit megszórni, és a tésztába is teszek sót. Állitólag édesen is jó, de még nem próbáltam.
A virágok szárait teljesen le kell csipni. Virágokat megmosni, bogár lehetőleg ne maradjon benne. Tiszta ruhával picit leszáritani a vizet róla.
Kb 10 dkg liszthez, kb 2 deci tej, 1 v. 2 egész tojás. A sürüsége olyan legyen hogy jól befogja a virágokat. Én villával szoktam a tésztában megforgatni, mind a két oldalát.
Forró zsiradékban a virágot lapjára igazitjuk, halvány sárgára sütjük mindkét oldalát
Amikor kisült Itatósra rakjuk és (nekem is hozzatok, mert még 2 hétig nem tudok járni) :) :).
Üdvözletem, Christina
(A kép nem az enyém, mert sosem fényképeztem le, de igy néz kb. ki.)
Ui.Tavaly vittem a szomszédnak is és nagyon szerették, anélkül hogy elárultam volna miből készült.

palacsinta pitypang

Látta 417 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Egyed Józsefné üzente 4 éve

Kedves Christina, köszönjük a képet és az infót, valóban rengeteg van belőle a kertekben, úton, útfélen. Én kipróbáltam: új íz. Örülök, hogy ismét meglátogatod a közösségünket. Margó

Válasz

Ez történt a közösségben:

Gulyás Zoltán 6 napja új képet töltött fel:

Egyegy_salata_mar_fejesedik_2068189_7562_s

Gulyás Zoltán 1 hete új képet töltött fel:

Attelelo_salatak_2068038_7119_s

Gulyás Zoltán 1 hete új képet töltött fel:

Palantak_2067637_2492_s

Gulyás Zoltán 1 hete új képet töltött fel:

Szedheto_a_soska_2067636_3884_s

Gulyás Zoltán 1 hete új képet töltött fel:

Sziklakertben_2067635_3137_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu