Biokert: pitypang palacsintatésztában (kép)

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1999 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

pitypang palacsintatésztában

Ez az az étek amit minden évben ilyenkor kora tavasszal, szoktam késziteni. Nagyon szeretem. Sóval szoktam picit megszórni, és a tésztába is teszek sót. Állitólag édesen is jó, de még nem próbáltam.
A virágok szárait teljesen le kell csipni. Virágokat megmosni, bogár lehetőleg ne maradjon benne. Tiszta ruhával picit leszáritani a vizet róla.
Kb 10 dkg liszthez, kb 2 deci tej, 1 v. 2 egész tojás. A sürüsége olyan legyen hogy jól befogja a virágokat. Én villával szoktam a tésztában megforgatni, mind a két oldalát.
Forró zsiradékban a virágot lapjára igazitjuk, halvány sárgára sütjük mindkét oldalát
Amikor kisült Itatósra rakjuk és (nekem is hozzatok, mert még 2 hétig nem tudok járni) :) :).
Üdvözletem, Christina
(A kép nem az enyém, mert sosem fényképeztem le, de igy néz kb. ki.)
Ui.Tavaly vittem a szomszédnak is és nagyon szerették, anélkül hogy elárultam volna miből készült.

palacsinta pitypang

Látta 966 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Egyed Józsefné üzente 10 éve

Kedves Christina, köszönjük a képet és az infót, valóban rengeteg van belőle a kertekben, úton, útfélen. Én kipróbáltam: új íz. Örülök, hogy ismét meglátogatod a közösségünket. Margó

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu