Biokert: Eperfagyi (kép)

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1970 fő
  • Képek - 3803 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1970 fő
  • Képek - 3803 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1970 fő
  • Képek - 3803 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1970 fő
  • Képek - 3803 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Eperfagyi

Kertből az asztalra. Házi készitésű fagylalt.

Alap:
fél L. tej (nem sovány, házi a legjobb)
20 dkg. cukor
3 tojás
8 gr. vanilliás cukor

Tejszinhab:
fél L. tejszin
1 EK. porcukor

Gyümölcs:
7 és fél dl. földieper összedarabolva
20 dkg. Cukor

1.Az epret felnégyeljük, összekeverjük a cukorral.
2.A tejet felforraljuk fele cukorral, vanilliás cukorral, másik felével felverjük az egész tojásokat.
3.A felvert tojásokat hozzáadjuk a tejhez, kevergetve, addig még egy kanálon meg
nem látszik hogy sűrűsödik és nyomot hagy.
Vigyázzunk ne túl sokáig, nehogy becsomósodjon.
A tejes főzetet lehűtjük, esetleg jeges vizben.
4.Amikor a tejes krém kihűlt belekeverjük a cukros epret.
Jól elkeverjük, esetleg aki nem szereti a magvakat benne hagyni, az epret botmixerrel összetörheti és átpaszirozza.
5.A keverőtálban betesszük a fagyasztóba pár órára amig meg nem fagy, de nem kőkeményre.
Most fagyosan, keverőgéppel addig keverjük amig krémes nem lesz.
6.A habbá vert tejszinhabot beleforgatjuk a jeges felvert fagylaltba.
Most ujra fagyasztjuk amig fogyaszhatóvá fagy és kész.

Látta 861 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csernus Sándorné üzente 8 éve

Kedves Christina!
Köszönöm a részletes leírást.
Ki fogom próbálni.
Üdv: Nóra

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Köszönöm Christina, a receptet mentettem.
Üdv:Edit.

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 8 éve

Légyszives írd le hogyan csinálod köszi üdv

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Christina!Nagyon gusztusos,én is szoktam készíteni,a receptedet elkérhetném?
Köszönöm:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Kösi!
Nagyon finom!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Gulyás Zoltán 1 napja új képet töltött fel:

Szilva_eres_2075583_4572_s

Gulyás Zoltán írta 5 napja a(z) 027 képhez:

027_2074048_3176_s

De nem csak a tejes permetezés / talán ez a ...

Gulyás Zoltán írta 6 napja a(z) 027 képhez:

027_2074048_3176_s

Így igaz! A paradicsomnak különösen jót tesz a tejes ...

Gulyás Zoltán 6 napja új képet töltött fel:

Inkabb_gyumolcsot_fogyasszunk_mint_gyumolcscukrot_2075214_8591_s

Gulyás Zoltán 2 hete új képet töltött fel:

Sargabarack_befozes_2074420_6477_s

Ulmann Zsuzsa 3 hete új képet töltött fel:

027_2074048_3176_s

Gulyás Zoltán 3 hete új képet töltött fel:

Muskatlis_ablakom_2074010_2832_s

Gulyás Zoltán 3 hete új képet töltött fel:

Pirosodik_a_paradicsom_2073999_6397_s

Gulyás Zoltán 3 hete új képet töltött fel:

Padlizsan_2073997_9120_s

Gulyás Zoltán 3 hete új képet töltött fel:

Leander_2073994_6894_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu