Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kertből az asztalra. Házi készitésű fagylalt.
Alap:
fél L. tej (nem sovány, házi a legjobb)
20 dkg. cukor
3 tojás
8 gr. vanilliás cukor
Tejszinhab:
fél L. tejszin
1 EK. porcukor
Gyümölcs:
7 és fél dl. földieper összedarabolva
20 dkg. Cukor
1.Az epret felnégyeljük, összekeverjük a cukorral.
2.A tejet felforraljuk fele cukorral, vanilliás cukorral, másik felével felverjük az egész tojásokat.
3.A felvert tojásokat hozzáadjuk a tejhez, kevergetve, addig még egy kanálon meg
nem látszik hogy sűrűsödik és nyomot hagy.
Vigyázzunk ne túl sokáig, nehogy becsomósodjon.
A tejes főzetet lehűtjük, esetleg jeges vizben.
4.Amikor a tejes krém kihűlt belekeverjük a cukros epret.
Jól elkeverjük, esetleg aki nem szereti a magvakat benne hagyni, az epret botmixerrel összetörheti és átpaszirozza.
5.A keverőtálban betesszük a fagyasztóba pár órára amig meg nem fagy, de nem kőkeményre.
Most fagyosan, keverőgéppel addig keverjük amig krémes nem lesz.
6.A habbá vert tejszinhabot beleforgatjuk a jeges felvert fagylaltba.
Most ujra fagyasztjuk amig fogyaszhatóvá fagy és kész.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!