Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kalcium hiánya van? Próbálja ki a szezámmagot!
A magokat felhasználás előtt érdemes kicsit megtörni, így ugyanis jobban hasznosulnak a szervezetben.( Ha egy kicsit megpiritjuk még Q 10-t is viszünk...) A szezámmag felhasználása széleskörű, számtalan ételféleséget gazdagíthatunk vele. Kiegészítője lehet gabonapelyheknek, belekeverhető müzlibe, salátába, joghurtokhoz. Kitűnő párolt zöldségekhez, édes és sós süteményeket is megszórhatjuk vele, valamint kelt tésztákhoz is hozzáadhatjuk.
https://www.hungarianflavours.com/termeszet-aldasa
Desszert egyszerüen:
Hozzávalók: 20 dkg szezámmag, 3 evőkanál méz
Tegyünk félre 2 evőkanál szezámmagot, a többit daráljuk le kávédarálóban. A szezámmag-liszthez adjuk hozzá a mézet és gyúrjuk egynemű masszává. Vizes kézzel formázzunk belőle apró golyókat, amit hempergessünk meg a félretett egész szezámmagban.
https://www.edenkert.hu/konyhakert/fuszernovenyek/szezammag
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!