Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Szinte mindenhol fellelhető a kövér porcsin kiskertünkben. Itt a nyári saláták között láthatók a fiatal növénykék. Jól tudni, hogy nem csak gazként kezelhetjük, hanem étkezésünkbe is beiktathatjuk, akár minden nap. Aki minden nap fogyaszt salátát, az nyugodtan rakja felszeletelt friss leveleit a vegyes salátába.
Itt egy paradicsom saláta recept:
a felszeletelt, aprított paradicsomra ízlés szerint almaecetet öntünk, amibe fokhagymát, porcsint, mézet keverünk. A nyári melegekben nagyon üdítő...
A porcsinnak annyi jó egészséges hatását olvastam a net-en, hogy csak kapkodom a fejem...úgy, hogy próbáljuk ki mi is!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!