Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ez most tényleg így van ahogy mondtam: vetés! A fokhagyma szaporításának egyik módja a vetés. Nálunk régebben csak fokhagyma gerezdekkel szokták a fokhagymát szaporítani. Nyugaton ez nem így van. Ott a fokhagyma szárán nőtt kis bulbilliket használják, ami a természetben is fellelhető fokhagyma legtermészetesebb, és egészségesebb módja. Ha egyenként tűzdeljük, akkor már az első évben kapunk megfelelő méretű terméseket. Ha viszont sűrűbben vetjük, akkor csak a második évben kapunk fokhagyma fejeket.
A képen a gyógynövény teában beáztatott kis hagymák láthatók, vetés előtt, kissé száradásra terítve.Most novemberben vetettem el a hagymát. Azért is váltottam szaporítási módot a fokhagymánál, mert a régi fajta / boltból vásárolt / fokhagyma, amelyik igen nagy volt, még a felszedés évében teljesen tönkrement, üvegesen elrothadt! Ennek a száras fokhagymának az íze pedig kitűnő, a tárolást is jobban bírja...
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!