Biokert: Meggylé készítése...cukor nélkül. Semmi adalék! (kép)

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1997 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1997 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1997 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1997 fő
  • Képek - 3374 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Meggylé készítése...cukor nélkül. Semmi adalék!

Az alábbi cikkekben:http://biokert.network.hu/blog/biokert-cikkei/meggyle-almatlansagra--és--http://bio.network.hu/blog/bio_klub_hirei/itt-a-meggy-befozesenek-az-ideje olyan jó tulajdonságokat adtak a meggylének, hogy én is megpróbálkoztam az elkészítésével.
Első variáció:A meggyet 1-3 órára hidegvízben áztatjuk, így az esetleges nyűvek kijönnek belőle. Utána ujjainkkal szétnyomkodjuk és egy éjszaka pihentetjük. Másnap felmelegítjük kb. 30-40 fokra/ a jobb lényerés miatt/ leszűrjük, üvegekbe töltjük és befőző automatával kiduntsztoljuk.
2. variáció: Az összetört friss gyümölcsöt vászon, tüll, stb.zacskóba rakjuk, amit felakasztunk. A kicsöpögött folyadékot használjuk fel. Ha nem nyomkodjuk, akkor szebb lesz! A málnát szokták régen igy kicsöpögtetni szörpnek. Így sokkal kevesebb folyadékra számítsunk!
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz! Frissen nagyon finom, mert érett gyümölcsből csináltam....Mivel a net-en és a szakácskönyvekben seholsem találtam ennek az eltevési módját, csak próba eltevésről beszélhetünk, majd a télen, vagy előbb elválik, hogy sikerült-e.
Már mostantól fogyasztom minden nap!Egy dl délelőtt egy pedig délután. Mint a gyógyszert! Szuper!

Látta 347 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Pollák Piroska írta 2 hete itt:

Tisztelt Szakértő! Én szeretnék tanácsot kérni, hogy mi baja lehet a leanderemnek, de nem tudom hol lehetne képet küldeni róla. Köszönöm.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu