Biokert: Kertünkből 2012 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1984 fő
  • Képek - 3854 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1984 fő
  • Képek - 3854 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1984 fő
  • Képek - 3854 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 1984 fő
  • Képek - 3854 db
  • Videók - 168 db
  • Blogbejegyzések - 467 db
  • Fórumtémák - 45 db
  • Linkek - 50 db

Üdvözlettel,

Biokert vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kertünkből 2012

szeder

Látta 356 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csernus Sándorné üzente 7 éve

Nagyon szeretem nyersen is, befőttnek is. A befőttbe egy mokkáskanálnyi rumot szoktam tenni, a cukron kívül.
Persze egyszerre csak 1-2 pici üvegre való jön össze, mindössze két tő van belőle, idén indult fejlődésnek. Remélem, ezek megmaradnak pár évig, mert a korábbiak egy-két év múlva kipusztultak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

higgyétek el én személy szerint végiglegelem úgy ahogy van ,és még nem lett bajom tőle .de ha már bekerül akkor persze mosom főleg ha befőzzük rohadt nem lehet közte -

Válasz

Egyed Józsefné üzente 7 éve

... no meg porcukrot. Ugyanis porcukros tálkába szedegettem ma, mert szeretem helyben megenni az újdonságokat. Margó

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

éretten nem savanyú a tüskétlen szeder hanem inkább a fekete ribizlire emlékeztető íze van .Én az üdítőnél citrommal bolondítom így jobb de azért natúrban sem rossz ,gondoljál arra hogy milyen sok bióflavonidot viszel be vele

Válasz

Katonáné Margit üzente 7 éve

Nekem erdei vadszeder futkos a fára a kertemben, keresve a napot, de, ha sötét, akkor nem túl savanyú, kellemes ízű. Megbecsülöm...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 7 éve

elég macerás a drága mert tényleg ha nem érett akkor savanyú ha meg túlérett leesik vagy kezd rothadni na erre figyelni kell mert azt ki kell dobni mert megfertőzi a többit ,Én úgy szoktam hogy végigmegyek úgy 10 méteren és leböngészem a szépet a jót és hütöm ha már van úgy 10 kilónyi jöhetnek a befőzési praktikák szörp vagy jam vagy hűtés ,

Válasz

Garáz József üzente 7 éve

Margó ! Ennek ilyen az íze. Talán egy kicsit finomabb akkor hogy ha érintésre jön le a száráról {ne erőltessük}

Válasz

Egyed Józsefné üzente 7 éve

Nekem most terem először a tüskétlen szedet, ilyen fekete és mégis savanyú az íze, miért? Margó

Válasz

Ez történt a közösségben:

Gulyás Zoltán 2 hete új képet töltött fel:

Cekla_2109683_4694_s

Gulyás Zoltán 2 hete új képet töltött fel:

Sargarepa_2109682_2204_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu