Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Biokert közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Biokert vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Tóth Győző indította 15 éve
Nálunk biokertészeknél a tavasz első étke az örököshagyma. Szaknyelven áttelelő sarjadékhagyma. Egy tövet kiemelek a földből és gyökerestül kis vödörbe teszem, majd a spájzban elhelyezem. Naponta csipegetek belőle két-három tövet. Főzésre is jó mert igen magas az aromatartalma.Magyarul igen erős.Erre szoktam mondani, még a halottból is kiűzi a náthát. A kép márc. 30.-án készült:
http://kepmester.silihost.hu/images/834/4396/00000001.jpg
Hozzászólások eddig: 29
Iszak László üzente 10 éve
Sziasztok! Vegyszermenetes környezetben van néhány paradicsom és chili magom, magam keresztezgetem, szaporítom évek óta.
Nézzetek be hozzám, ha kérdésetek van nyugodtan írjatok.
http://olx.hu/hirdetesek/hirdeto/imoT/
Köszi!
Megyesi Imre üzente 10 éve
Itt utána lehet nézni a fajtáknak (máshol is, különösen a sarpo miráról írnak sok helyen).
http://www.vetoburgonya.com/fajtaleiras.html
Itt meg is lehet rendelni. Én Csongrádból hozattam, mert nem tudtam, hogy van közelebb is. A fenti linken Zircről hozzák.
Megyesi Imre üzente 10 éve
Én bio terménynek javasolnám a korai burgonyának a balatoni rózsát (piros szép formájú jól tárolható) Későinek a Boró (sárga jól tárolható) Sarpo Mira (rózsaszín héjú szintén kitűnően tárolható). Elvileg a leromlás ellen rezisztensek. Én balatoni rózsát és sarpo mirát ültetek. Rosala-t és a desire-t váltottam le. Azok nem éppen biok az eddigi tapasztalataim szerint.
Varga Antalne Ildiko üzente 13 éve
Érik a körte! Lehet jönni, még két hétig szabin vagyok. 300 Ft / kg. Most még eltenni való is van, de rohamosan érik, siess, ha télen is szeretnél körtét enni.Cím: Göd (Felsőgöd)Széchenyi 100/a.Alma az idén nem sok lesz, megverte a jég. (A sárgabarackot is) Később éri majd a szilva és a téli körte. Szőlő már nincs, azt kiadtam bérbe.
Előtte telefonálj: 0670 342 2382
Csépányi Krisztina üzente 13 éve
Engem a Borágó érdekelne, Iluska mama hozzászólását kerestem, de elvesztem a fórumokba, ahol azt írja le, hogy a vetemény szélére kell ültetni, és azt is írja, hogy már írt róla, ha tudna valaki segíteni abban, hogy hol találom ezt a hozzászólást nagyon megköszönném.
Koncz Erzsébet üzente 14 éve
C Christina üzente 14 éve
Koncz Erzsébet üzente 14 éve
Kedves Győző!
Hol lehet ilyen áttelelő hagymára szert tenni? Tőled lehet kérni?
Üdvözlettel: Erzsi
Tóth Győző üzente 15 éve
kocsisne ilonka üzente 15 éve
Nem vagyok bene biztos hogy tölem kérdezed hogy hány almafám van Sajnos jelen pilanatbban egy sincs mivel rokkant nagyis jároképtelen vagyok És kertem sincs de valamikkor volt 10- én ugy gondolom hogy ez a forum azért van hogy egymásnak tanácsot adjunk Aki ugy gondolja meg fogadja és ki probálja van olyan is hogy nem de hidd el hogy én csak ojan tanácsot adok amit vagy én vagy sok sok biokertész társam ki probált KEDVES GYÖZÖ én 30-évig bio kertészkedtem és most is merem álitani hogy pincébben krumpli és zöldség melett almát nem hogy nem jo de egyszerüen nem szabad tárolni Almát csak szelös helyen kamrábban de jo volna ha jgazi szakértö is meg szolalna ebben az ügybben mivel ez nagyon fontos kérdés mert egész évi munkánk megy tönkre és valamiféle virus beteségre gondolunk és az elen probáljuk meg védeni szegény almát hollot csak roszul tároltuk Ne haragudj de mind eszt le kelet irni üdvözlett ILONKA VAGY ILUSKAMAMI
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás